Jelentkezés részletei


Kiválasztom

Ezen a felületen lehet jelentkezni a Hegyre Fel! Természetjáró Egyesület programjaira.
Jelentkezés előtt, kérlek olvasd el a RÉSZVÉTELI FELTÉTELEKET.

A jelentkezés során megadott személyes adatokat egyesületünk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerint bizalmasan kezeli, azt harmadik fél számára nem adja át. Az adatokra a jelentkezőkkel történő közvetlen kapcsolattartás miatt van szükség.Kötelező adat.

Kötelező adat, beviteli formátum pl.: +36705180684

Csak akkor kell megadni, ha eltér az indulás helyétől.

Kötelező adat, beviteli formátum pl.: 3535 Miskolc, Majláth István u. 47.

Kötelező adat, beviteli formátum: Miskolc, 1985.07.23.

Külfödi túráink esetében a részvételhez kötelező megfelelő sport biztosítással rendelkezned. Ezt kötheted egyénileg, vagy egyesületünkön keresztül. Bővebb információ a honlap GYIK menüpontjában.

Ha más városból, vidékről autóval érkezel Miskolcra, itt megadhatod, hogy honnan, mikor indulsz, mi az útvonalad, hány szabad helyed van, és mi megpróbáljuk megtölteni a szabad helyeidet, így csökkentve az utazási költségeid

Elolvastam, és elfogadom a részvételi feltételeket.

Programjainkra történő jelentkezéskor ezen részvételi feltételeket el kell fogadnod. Amennyiben nem értessz egyett a lentebb közölt adatokkal, kérlek keresd meg egyesületünk elnökét, hogy megbeszélhessétek problémádat.

Jelentkezés

Jelentkezni a honlapon található űrlap segítségével lehet. Máshol leadott jelentezést nem tudunk elfogadni (telefon, facebook, személyes találkozás, stb.).
Minden jelentkező, a jelentkezés leadását követő 24 órán belül kap egy megerősítő e-mailt, hogy jelentkezését regisztráltuk. A jelentkezési határidőt követő napon e-mailban tájékoztatást küldünk minden résztvevőnek a túra részletével kapcsolatban.

Kapcsolattartás

Fő kapcsolattartási formánk az e-mail levelezés. A jelentkezés visszaigazolása, tájékoztató levelek, adatbekérések ezen a csatornán kerülnek közvetítésre, így kérjük, ha jelentkeztél valamelyik programunkra, figyeld a megadott e-mail fiókodat. Ha valaki nem adja meg e-mail címét, abban az esetben nem tudunk felelőséget vállalni az esetleges információhiány miatt (pl. jelentkezési határidő után bekövetkező változások). Ha a túrát megelőző 24 órában történik nem várt esemény (pl. a jelentkezők száma a minimális alá esik), abben az esetben telefonon értesítünk mindenkit a túra elmaradásáról, vagy a beállt változásról. Kérdéseitekkel inkább e-mailban keressétek a túravezetőket, de természetesen telefonon is állunk rendelkezésetekre.

Adatkezelés, adatvédelem

A jelentkezés során megadott személyes adatokat egyesületünk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerint bizalmasan kezeli, azt harmadik fél számára nem adja át. Az adatokra a jelentkezőkkel történő közvetlen kapcsolattartás miatt van szükség.

Részvételi díj, befizetés

A túrakiírásban minden esetben szerepel, hogy kell-e előleget fizetni, vagy a túra napján szedi össze a túravezető  a részvételi díjat. Ha előleget, vagy a részvételi díj teljes összegét előre kérjük, azt csak átutalással, az egyesület OTP Banknál vezett bankszámlájára lehet teljesíteni. Az átutalásról minden esetben számla készül, amit a túravezető a túrán átad a befizető számára.
A teljes, vagy fennmaradó részévételi díjat a kifelé utazás során a túravezető szedi össze. Ez vagy egy utazás közbeni pihenőben, vagy menet közben (nagybusz esetén) történik. Reggel, a találkozónál nem történik befizetés. A befizetett összegről számla kérhető, de azt előre kell jelezni, hogy a túravezető vigye magával az előre kiállított számlá(ka)t. A részvételi díj nem tartalmaz biztosítást. A részvételi díj tartalmát minden esetben rögzítjük a túrakiírásban, ahol megjelöljük az egyéb felmerülő költségeket is, melyek a részvételi díjon felül kell fizetni.

Lemondás, bánatpénz

Ha a jelentkezési határidő előtt jelzed, hogy nem tudsz jönni az adott programra, az átadott pénz 100%-át visszautaljuk számládra. Ha előleget utaltál, és a jelentkezési határidő letelte után jelezd, hogy nem tudsz eljönni, abban az esetben az előleget nem tudjuk visszafizetni számodra (bánatpénz). Ha küldessz magad helyet másik embert, természetesen az általad befizetett előleget átruházhatod rá. Előfordulhat az is, hogy a túrára túljelentkezés van. Ilyenkor, ha fel tudjuk tölteni saját erőből is a helyed, akkor az előleget is visszautaljuk neled, erről külön tájékoztatunk. Ha nincs a helyedre senki, akkor a befizetésed nem tudjuk visszatéríteni.

Kedvezmények

Kisbusszal történő utazás (max. 20 fős busz) során nem tudunk senki számára kedvezményt biztosítani. Ha nagybusszal utazunk (50 fő feletti kapacitással rendelkező busz), abban az esetben 0-5 éves kor között 100%-os, 6-10 éves kor között pedig 50% kedvezményt biztosítunk a gyermekek részére. A jelentkezésnél a megjegyzés rovatban fel kell tüntetni a gyermek életkorát.

Program

A túravezető az időjárási körülményeket, és a résztvevők felkészültségét figyelembe véve változtathat az adott nap programján. Az indokolt változtatás miatt, a részvételi díj nem kérhető vissza. A túrakiírásban szereplő adatok (táv, szintemelkedés) a Garmin BaseCamp nevű programmal, a OpenMaps projekt keretein belült készült GPS alapú térképek segítségével kerülnek számításra. Természetesen a valóságban sosem lesz pont annyi, mint ami a kiírásban szerepel, de ennél pontosabb számításokat jelenleg nem tudunk végezni.

Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt, sem az egyesületet, sem a túravezetőt nem terheli semmilyen felelőség a túra résztvevőiért, mely nem a túravezető hibájából származik (pl. nem megfelelő felszerelés miatt történő baleset, ittas állapotban történő baleset, stb.). Természetesen a túravezetők azért vannak a csoporttal, hogy odafigyelve megelőzzék az ilyen helyzeteket, döntéseikkel a csoportot óvják.

Köszönjük.

A jelentkezésed sikeres volt.

:)

Kérlek válaszd ki, melyik túrára jelentkezel!


Copyright © 2014-2018 Hegyre Fel! TE